Sport

LIVE: Conferință de presă – Turul Ciclist al României la Târgu Mureș

Cotidianul Zi de Zi transmite live joi, 8 septembrie, în jurul orei 17.00, pe pagina proprie de Facebook, conferința de presă prilejuită de sosirea la Târgu Mureș a Turului Ciclist al României.

În cadrul conferinței de presă, gazdele vor oferi detalii despre echipele confirmate, traseul și programul competiției din Târgu Mureș, precum și despre implicarea Primăriei în eveniment și impactul evenimentului asupra comunității locale.

”Ediția din acest an marchează o premieră importantă: va fi transmisă la nivel internațional, prin intermediul Eurosport, care va difuza zilnic rezumate extinse din fiecare etapă în 50 de țări, inclusiv România. Astfel, municipiul Târgu Mureș va fi promovat în fața unei audiențe de peste 100 milioane de oameni”, a informat Biroul de presă al Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

La conferința de presă participă Soós Zoltán – primarul Municipiului Târgu Mureș, Alexandru Ciocan – președintele Federației Române de Ciclism și câștigătorul etapei 2 și câștigătorul tricoului galben de lider în Clasamentul General.

(Redacția)

Post-ul LIVE: Conferință de presă – Turul Ciclist al României la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: LIVE: Conferință de presă – Turul Ciclist al României la Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button