Sport

LPS, aproape de calificare cu handbaliștii juniori 2 și 3

În campionatele de handbal ale juniorilor se află în plină desfășurare disputele din cadrul fazei a doua. Acestea sunt împărțite în două grupe valorice a câte 6 echipe, denumite Valoare și Speranță. La juniori I în grupele Valoare este calificată formația CSȘ Sighișoara. Finalistă în ediția trecută la această categorie, echipa sighișoreană se află după primul joc al fazei a doua pe ultimul loc în grupa Valoare 1 și va disputa sâmbătă partida din etapa a doua, în deplasare, la CSU Suceava. A doua echipă mureșeană a juniorilor I, LPS Târgu Mureș se află în grupele Speranță, ocupă primul loc în grupa 1 și va juca tot în deplasare, la CSȘ Galați, vineri, 6 martie, ora 15.00.

La juniori II rolurile celor souă cluburi mureșene sunt inversate. În Grupa Valoare 3 LPS Târgu Mureș este lider autoritar, cu victorii pe linie. Ei vor susține duminică, 8 martie, de la ora 13.00, în deplasare, un derby pentru prima poziție, cu ocupanta locului secund,

CSS Făgăraș. Tot duminică și tot în deplasare va juca și CSȘ Sighișoara. Jocul cu LPS Târgu Jiu este în grupele de la Speranță, gorjenii aflându-se pe ultima poziție, iar sighișorenii pe 3.

Un duel foarte important se anunță în Grupa Valoare 3 a juniorilor III. Aici LPS Târgu Mureș ocupă locul 3 în clasament, la un singur punct în urma primelor două clasate și vor întâlni sâmbătă, 7 martie, pe teren propriu ocupanta locului secund, formația CSȘ Craiova. La această categorie, tot pe teren propriu, dar la Speranță, CSȘ Sighișoara va întâlni formația Progresul Băilești.

Două dintre echipele LPS se află așadar în luptă pentru calificarea la turneele finale.

Post-ul LPS, aproape de calificare cu handbaliștii juniori 2 și 3 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: LPS, aproape de calificare cu handbaliștii juniori 2 și 3

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button