LPS Tg.Mureș, vicecampioana României la fotbal

lps tg mures vicecampioana romaniei la fotbal

Echipa de fotbal Under 17 a Liceului cu Program Sportiv “Szasz Adalbert” din Tg.Mureș a devenit vicecampioană națională la fotbal, după ce a terminat pe locul secund la turneul final al Campionatului Național, desfășurat la Mogoșoaia.

În finala competiției, formația târgumureșeană a pierdut, cu scorul de 8-2, în fața echipei Dinamo București, golurile LPS-ului fiind marcate de Demeter Attila (min.63) și Cristian Michi (min.82).

În ultimul act, LPS Tg.Mureș a evoluat în următoarea formulă: Toth –Nicola(cpt.), Al. Trifan (min.46 Lukacs), Sămărghițan (min. 32 Michi), Onețiu, Zolyoni (min.46 Pogăcean), Șt. Trifan (min.75 Miklos), Szasz, Varga, Bako, și Demeter (min.66 Malnasi).

Locul al treilea și medaliile de bronz au revenit echipei Kinder Constanța, grupare pe care mureșenii au învins-o în semifinale cu 5-0. Constănțenii s-au impus în finala mică în fața formației Juventus Timișoara cu 7-3.

LPS “Szasz Adalbert” Tg.Mureș, pregătită de antrenorii Claudiu Șomfălean, Kristaly Hunor și Alexandru Aldea, s-a calificat la turneul final, după ce a câștigat în prima fază Campionatul județean, iar apoi a trecut, pe rând, de FK Miercurea Ciuc cu 5-1 (faza interjudețeană), de CSS Botoșani cu 1-0, LPS Iași cu 2-1 și de Progresul Năsăud cu 8-1(turneul semifinal zona 1).

Valeriu Voaideș

The post LPS Tg.Mureș, vicecampioana României la fotbal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: LPS Tg.Mureș, vicecampioana României la fotbal

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.