Sport

Luptătorii de la CSM Tg.Mureș și Fások Odorhei, campionii României la seniori

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Szasz Adalbert” din Tg.Mureș a găzduit, vineri, turneul final al Campionatului Național de lupte, Superliga de Seniori.

La lupte libere, titlul național și medaliile de aur au fost cucerite de echipa comună a cluburilor CSM Tg.Mureș și Fások Odorheiu Secuiesc. Aceasta i-a avut în componență pe Nyulas Előd (categ.70 kg), Rareș Popescu (86 kg), Adrian Recorean (92 kg), Vlad Boeriu (97 kg) și Cosmin Podar (125 kg), toți cinci de la CSM Tg.Mureș, respectiv pe Jozsa Sandor (57 kg), Tófalvi Richard (61 kg), Józsa Rajmond (65 kg), László Szabolcs (74 kg), Kovács Krisztián (79 kg), Laiber Zoltán (86 kg), Gergen Zoltán (92 kg) și Pál Dénes (125 kg), toți de la Fások Odorhei.

Antrenorii sportivilor de la CSM Tg.Mureș sunt Gyarmati Ferenc, Dragos Vlad și Fazakas Csaba, iar luptătorii harghiteni sunt pregătiți de Bodrogi Csaba și László Szabolcs.

Locul II și medaliile de argint au revenit sportivilor de la CSM Reșița, iar medaliile de bronz au fost obținute de luptătorii de la CSM Lugoj și CSU Cluj-Napoca.

Valeriu Voaideș

The post Luptătorii de la CSM Tg.Mureș și Fások Odorhei, campionii României la seniori appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Luptătorii de la CSM Tg.Mureș și Fások Odorhei, campionii României la seniori

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button