Sport

Marius Copil, eliminat la Wimbledon din primul tur

Șapte români au fost prezenți pe tabloul principal al probei de simplu la turneul de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, întrecere care a debutat luni, 1 iulie.

În primul tur la feminin, Simona Halep – cap de serie numărul 7 – a întrecut-o pe Aliaksandra Sasnovich din Belarus cu 6-4, 7-5, în timp ce Mihaela Buzărnescu a eliminat-o pe americanca Jesssica Pegula cu 6-4, 6-4. Halep și Buzărnescu se vor duela între ele în turul al doilea, miercuri, 3 iulie!!!

Tot luni, 1 iulie, dar în turul inaugural al probei masculine de simplu, Marius Copil (FOTO) a cedat în fața argentinianului Guido Pella – favorit numărul 26 – cu scorul de 6-7 (11-13), 7-5, 3-6, 4-6.

Celelalte patru sportive din România vor debuta marți, 2 iulie. De la ora 13:00, Monica Niculescu se va bate cu Andrea Petkovic din Germania. Sorana Cârstea va juca împotriva americancei Amanda Anisimova – cap de serie 25 – nu mai devreme de ora 15:00. Ultimele două vor întra pe teren după ora 16:30. Astfel, Ana Bogdan va primi replica britanicei Johanna Konta – favorită numărul 19 – iar Elena-Gabriela Ruse o va întâlni pe nemțoaica Julia Goerges – cap de serie 18.

Turneul de la Londra se derulează pe iarbă, în perioada 1-14 iulie, și are premii în valoare totală de aproape 50 de milioane de dolari.

Septimiu Cioloboc

The post Marius Copil, eliminat la Wimbledon din primul tur appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Marius Copil, eliminat la Wimbledon din primul tur

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button