Sport

Medalie de argint și noi echipaje calificate la Olimpiadă

Echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci al României(foto), alcătuit din Mihăiță Vasile Țigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ștefan Constantin Berariu și Cosmin Pascari, a cucerit, sâmbătă, medalia de argint la Campionatul Mondial de canotaj de la Linz, din Austria. Ambarcațiunea țării noastre a terminat pe locul secund în finală, după barca Poloniei.

La doar 35 de sutimi de o medalie de bronz s-a aflat și echipajul de dublu vâsle categorie ușoară, format din Ionela Cozmiuc și Geanina Beleagă, care a terminat pe locul al patrulea în finală, iar la 4 rame fără cârmaci feminin, echipajul României(Ioana Vrînceanu, Viviana Bejenariu, Mădălina Beresa și Denisa Tîlvescu) s-a clasat pe cea de-a 5-a poziție.

Chiar dacă au ratat, la rândul lor, podiumul de premiere, echipajele de dublu rame fără cârmaci(Cristina Popescu /Amalia Bereș, respectiv Marius Cozmiuc/Ciprian Tudosă) au obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Joi și vineri obținuseră biletele pentru Tokyo alte patru echipaje românești, respectiv cele de dublu vâsle categorie ușoară, 4 rame masculin, 4 rame feminin și dublu vâsle masculin.

Valeriu Voaideș

The post Medalie de argint și noi echipaje calificate la Olimpiadă appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Medalie de argint și noi echipaje calificate la Olimpiadă

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button