Medalii pentru atleții mureșeni

medalii pentru atletii mureseni

Atleții mureșeni participanți la Campionatul Național de Sală disputate la sfârșitul săptămânii în sala de atletism Ioan Soter din București la categoriile U20, Juniori 1 și a veteranilor s-au întors cu un număr de 6 medalii, 1 aur, 4 argint și 1 bronz.

Întrecerile le-au deschis juniorii, unde mureșenii au fost reprezentați cu succes de Darius Făgăraș, Dacian Costea și Balázs Norbert.

Darius Făgăraș a devenit vicecampion național la proba de 60 metri garduri, iar Dacian Costaea la săritura cu prăjina. Al treilea elev al antrenorilor Szabó József și Baczó László, Balázs Norbert a fost și el aproape de podium în proba de prajină, clasându-se pe locul 4.

Categoriile de la seniori și veterani au încheiat competiția, iar cei doi veterani mureșeni prezenți au reușit și ei rezultate remarcabile.

Decanul grupului de atleți mureșeni, Fülöp Ioan Csaba a participat la proba de aruncare a greutății, unde participarea a fost foarte numeroasă, mureșeanul reușind un loc 4.

Reprezentanta feminină a veteranilor, dar și a grupului mureșean, Barabási Rozália (foto2) a participat cu succes la trei probe scurte de alergare, 60 m plat, 60 m garduri și 200 m plat. La această din urmă probă

a devenit campioană națională de sală, în timp ce la celelalte două probe s-a clasat a doua, cucerind titlurile de vicecampioană pe distanța de 60 metri, atât la plat, cât și la garduri.

Medalia de bronz i-a revenit celui de-al treilea veteran al atletismului mureșean, ludușeanul Alexandru Cârpaci. Acesta a luat startul în probele de 1500 și 3000 metri. Prima a încheiat-o pe locul 4, dar în a doua a urcat pe treapta a treia a podiumului.

Pentru cei de la veterani a fost un ultim test înaintea Campionatului Balcanic de sală. Acesta se va disputa peste două săptămâni la Belgrad, unde lotului se va alătura un alt atlet mureșean, Böjte Attila.

Post-ul Medalii pentru atleții mureșeni apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Medalii pentru atleții mureșeni

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.