Sport

„Medicinistele”, din nou „arbitru”

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a obținut calificarea la turneul final pentru promovarea în Divizia A2 după două etape disputate în etapa a II-a din cadrul turneului play-off al seriei Vest a Diviziei A 2. În turneul care s-a disputat timp de trei zile la Craiova formația mureșeană a obținut două victorii cu 3-0 în primele două zile și cu cele 6 puncte nu mai puteau rata unul din cele două locuri care duc la turneul de promovare. Ele au învins în prima partidă CSU Oradea, cu seturi câștigate la 16, 10 și 22, apoi au surclasat echipa CSȘ ACS Volei Cristina Pîrv Turda, seturi încheiate la 16, 6 și din nou 16. În ultima etapă mureșencele mai aveau de întâlnit echipa gazdă, SCMU. Aceasta a câștigat cu 3-1 primul joc în fața echipei din Turda, dar au cedat cu 2-3 în fața bihorencelor. Astfel, CSU Medicina totalizează 6 puncte, doljencele au 4, iar bihorencele 2.

Pentru calificare, formația gazdă are nevoie de victorie în fața „medicinistelor”, chiar și la set decisiv, care le-ar aduce 2 puncte. Presupunând că orădencele se impun cu formația din Turda, acestea nu pot obține decât 5 puncte. Cu două seturi câștigate echipa mureșeană își asigură primul loc, dar o victorie a lor ar putea scoate din cursă organizatoarea turneului.

Primele două clasate în urma acestui turneu vor participa la turneul de promovare în Divizia A 1 alături de cele două calificate din seria Est. Turneul acestei serii s-a disputat la Focșani, cu participarea formațiilor CFT Mihai I București, CSM Unic Piatra Neamț, Tomis Constanța și CSM Focșani. Aici echipa gazdă e ca și calificată, bucureștencele sunt deja eliminate, iar al doilea loc urmau să și-l dispute în ultima zi echipele din Piatra Neamț și Constanța, ultima fiind favorită.

Post-ul „Medicinistele”, din nou „arbitru” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Medicinistele”, din nou „arbitru”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button