Sport

Misiune dificilă pentru mureșence la barajul pentru Liga Națională

Sala Sporturilor din Cisnădie găzduiește, începând de miercuri și până vineri, 7 iunie, turneul de baraj pentru promovarea, respectiv menținerea în Liga Națională de handbal feminin. Pentru primele două locuri, ce asigură prezența în primul eșalon, vor lupta CSM Slatina, Universitatea Cluj, CSM Tg.Mureș și Dacia Mioveni.

Echipele din Slatina și Cluj s-au clasat pe locurile 11 și 12 în ediția recent încheiată a Ligii Naționale, iar Dacia Mioveni și CSM Tg.Mureș , ambele din Divizia A (eșalonul secund), se prezintă la baraj după ce-au terminat pe locurile III, respectiv IV, la turneul final de promovare de la Făgăraș.

În primul meci, handbalistele mureșene vor întâlni, miercuri, de la ora 17.30, pe CSM Slatina, principala favorită a turneului , urmând ca joi, începând cu ora 19.30, să joace contra celor de la Universitatea Cluj. Partida cu Dacia Mioveni, cel mai accesibil adversar, este programată vineri, de la ora 17.30.

CSM Tg.Mureș și Universitatea Cluj s-au mai întâlnit, în această primăvară, în optimile de finală ale Cupei României, formația de primă ligă impunându-se la capătul unui meci extrem de disputat cu scorul de 34-27 (16-14).

CSM și Dacia Mioveni au fost adversare în ultimul meci al turneului de la Făgăraș, un joc fără miză, câștigat de argeșence cu scorul de 29-20. Cele două echipe s-au mai întâlnit și într-un joc amical, în care victoria a revenit handbalistele mureșene.

Valeriu Voaideș

The post Misiune dificilă pentru mureșence la barajul pentru Liga Națională appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Misiune dificilă pentru mureșence la barajul pentru Liga Națională

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button