Sport

Mureșeanca Szöcs Bernadette, principala favorită la Jocurile Europene

Minsk, capitala Belarusului, va găzdui, în perioada 21-30 iunie, Jocurile Europene, competiție ajunsă la cea de-a 2-a ediție. Evenimentul va cuprinde întreceri la 15 discipline sportive, respectiv atletism, tir cu arcul, badminton, baschet 3×3, fotbal pe plajă, box, canoe sprint, ciclism, gimnastică, judo, karate, sambo, tir, tenis de masă și lupte.

La tenis de masă, în competiția feminină, târgumureșeanca Szöcs Bernadette a fost desemnată principala favorită, aceasta fiind urmată în clasamentul capilor de serie de către austriaca Sofia Polcanova și de suedeza Matilda Ekholm. Constanțeaca Elisabeta Samara este cotată cu a 5-a șansă la câștigarea trofeului. La masculin, principalul favorit este germanul Timo Boll.

Medaliații din probele de simplu feminin și masculin își vor asigura locurile la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo. La echipe feminin/masculin și dublu mixt, doar câștigătorii medaliilor de aur își vor asigura prezența la Olimpiada de anul viitor.

Valeriu Voaideș

The post Mureșeanca Szöcs Bernadette, principala favorită la Jocurile Europene appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșeanca Szöcs Bernadette, principala favorită la Jocurile Europene

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button