Sport

Mureșeanca Szöcs Berni, noi victorii la Open-ul Chinei

Jucătoarea de tenis de masă Szöcs Bernadette s-a calificat, joi, în optimile de finală ale probei de simplu, din cadrul China Open de la Shenzhen, după ce a învins-o în faza „șaisprezecimilor” de finală, cu 4-0, pe taiwaneza Liu Yu-Hsin. În următoarea fază, Berni va întâlni, vineri, o altă reprezentantă a Taipei-ului, Cheng I-Ching.

Sportiva târgumureșeană, alături de buzoianul Ovidiu Ionescu, s-a calificat, joi, și în sferturile de finală ale probei de dublu mixt, după victoria cu 3-2 obținută în fața cuplui francez Flore Tristan/Laura Gasnier. Pentru un loc în semifinale, fapt ce le-ar asigura medaliile de bronz, Bernadette și Ionescu vor juca, vineri, contra perechii nord-coreene Ham Yu Song/Cha Hyo Sim.

Szöcs a evoluat, joi, și în optimile de finală ale probei feminine de dublu, unde a avut-o ca parteneră de joc pe spaniola Galia Dvorak. Cele două au ratat accederea în sferturi, fiind învinse cu 3-0 de perechea formată din jucătoarele de origine asiatică Maria Xiao(Spania) și Zhang Mo (Canada).

În proba masculină de dublu, Ovidiu Ionescu și spaniolul Robles Alvaro și-au asigurat prezența în sferturile de finală, fază în care îi vor întâlni, vineri, pe chinezii Ma Long și Wang Chuqin.

Valeriu Voaideș

The post Mureșeanca Szöcs Berni, noi victorii la Open-ul Chinei appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșeanca Szöcs Berni, noi victorii la Open-ul Chinei

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button