Mureșencele și-au risipit ultima șansă la baraj

muresencele si au risipit ultima sansa la baraj

CSM Târgu-Mureș a pierdut și a doua partidă susținută la barajul pentru promovarea în Liga Națională, 24-33 (10-16) cu Universitatea Cluj și nu mai are nici șanse teoretice de a promova. Singura șansă de a mai spera la ocuparea unuia din primele două locuri era victoria, dar formația mureșeană a avut o evoluție modestă. A reușit o sigură dată să egaleze în debutul jocului, la 1, după care clujencele s-au desprins pe tabelă. Un handicap de 6 goluri cât se înregistra la pauză este deseori recuperat, dar aceasta cere o evoluție pe măsură. La reluare CSM a reușit să înscrie primul gol abia după 5 minute de joc, dar mai primise deja alte trei. Numeroasele atacuri irosite și pasele greșite au făcut ca adversarele să zburde pe teren și clujencele s-au distanțat la peste 10 goluri. În urma rezultatelor primelor două zile se pare că turneul de baraj a fost mai degrabă unul de salvare pentru cele două echipe care au evoluat în primul eșalon. CSM Slatina și-a asigurat deja prezența în Liga Națională, dar clujencele mai au emoții. În cazul în care le înving pe slătinence câștigă grupa și li se alătură oltencelor, dar dacă pierd depind de diferența la care ar câștiga Dacia Mioveni cu mureșencele. Cele două au încheiat jocul direct la egalitate și echipa argeșeană ar avea nevoie de o victorie la scor. Înaintea ultimelor meciuri Universitatea are 4 puncte și golaveraj 9, iar Dacia 1 punct și golaveraj -1.

În jocul cu Universitatea pentru CSM Târgu-Mureș au înscris: Bărăbaș 6, Darie 4, Munteanu 4, Lăcătuș 3, Cozma 2, Popeanu 2, Ghemeș 1, Stîngu 1, Ola 1.

Cum s-a petrecut și în partida din Cupa României, echipa clujeană s-a bazat, la fel ca pe tot parcursul campionatului dealtfel, pe aportul a două jucătoare: Popa și Senocico, abele cu câte 6 goluri. Cele mai multe le-au înscris în acest joc Moroianu, cu 8 reușite și Lazăr, cu 7.

Post-ul Mureșencele și-au risipit ultima șansă la baraj apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Mureșencele și-au risipit ultima șansă la baraj

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.