Naționalele de haltere U17 la Târgu-Mureș

nationalele de haltere u17 la targu mures

Sala Sporturilor din Târgu-Mureş va găzdui de marți până vineri, în perioada 16–19 iulie, finala Campionatelor Naţionale de Haltere la categoria de U17, masculin şi feminin. Competiția este organizată de Asociaţia Club Sportiv Haltere Târgu-Mureş, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Mureş, sub egida Federaţiei Române de Haltere. La întreceri vor paricipa 147 de sportivi de la 24 de cluburi din ţară, dintre care 85 masculin şi 62 feminin.

Evenimentul este unul deosebit pentru Târgu-Mureș, ținând cont de faptul că a mai găzduit un eveniment de asemenea amploare doar în urmă cu 30 de ani.

La acesta, printre alţii, va fi prezent preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, multiplu campion al României, olimpic, mondial, european şi naţional, precum şi Radu Gelu, medaliat olimpic, multiplu medaliat la campionatele mondiale, europene şi naţionale, sportiv care a evoluat în urmă cu multe decenii la clubul târgumureșean ASA.

Post-ul Naționalele de haltere U17 la Târgu-Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Naționalele de haltere U17 la Târgu-Mureș

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.