Neymar Jr’s Five la Târgu-Mureș

neymar jrs five la targu mures

Neymar Jr’s Five este un turneu de fotbal semnat de atacantul brazilian – un adevărat fenomen global. Pe șase continente și în peste 60 de țări, echipele de câte cinci jucători se luptă în meciuri de zece minute. De fiecare dată când o echipă înscrie un gol, opoziția pierde un jucător. Astfel, jocul devine rapid, tehnic, strategic și unic în lumea fotbalului.

Deja s-au înscris peste 100.000 de jucători din 53 de țări să participe la cea de a doua ediție a turneului, iar anul 2018 promite să fie și mai mare. Echipele intră în joc cu speranța că vor ajunge în finala națională și în cea mondială, de la Instituto Projeto Neymar Jr, în Praia Grande, Brazilia. Reprezentanta României în Brazilia în 2017, Echipa TAO UNITED, a devenit campioană mondială. Anul acesta, echipa care ne va reprezenta țara, va merge să apere titlul.

Ce legătură are cu Mureșul? Terenurile de la Agora Gym Club vor găzdui cea de a patra etapă de calificare. Peste 40 de echipe se vor duela pe 5 și 6 Mai, începand cu ora 10.00 (deci astăzi au început deja, grăbiți-vă), în speranța că se vor califica în Finala Națională, care îi duce cu un pas mai aproape de Finala Mondială din Brazilia de la Instituto Projeto Neymar Jr, turneu ce se va desfășura în luna iulie.

Elena POLEARUȘ

Post-ul Neymar Jr’s Five la Târgu-Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Neymar Jr’s Five la Târgu-Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.