Noi medalii pentru România, la amatori

noi medalii pentru romania la amatori

În ziua a cincea, miercuri, din cadrul Transilvania Multisport Triathlon European Championships care se desfășoară în aceste zile în județul Mureș, România a cucerit alte trei medalii, toate la Campionatul Europen de Duatlon Standard, la categoria Amatori.

La concursul desfășurat pe circuitul Transilvania Motor Ring de la Cerghid/Ungheni, sportivii „tricolori” au obținut două medalii de aur, prin Dumitrel Safca, la categoria 18-19 ani și Lupuj Noémi la 30-34 de ani și una de argint la 25-29 de ani prin Terebesi István.

Până acum România a strâns un total de 20 de medalii, dintre care 7 de aur, 7 de argint și 6 de bronz și a urcat pe locul 5 în clasamentul general pe națiuni.

Ziua de joi este practic zi de odihnă pentru sportivii care sunt angrenați în cele mai importante întreceri, cele 6 Campionate Europene incluse în programul celor 10 zile. Este vorba despre o competiție „surpriză”, Dracula Night Swim, care se va desfășura la Complexul de Agrement și Sport „Mureșul”, între orele 20.00 și 23.00, competiție destinată tuturor iubitorilor înotului.

În ultimele trei zile ale întrecerilor mai sunt programate probele de Aquatlon, vineri, 5 iulie, la Complexul de Agrement și Sport „Mureșul”, cele de Aquabike și Triatlon pe Distanță Medie, ultima duminică, la lacul Bezid.

În acest weekend se va încheia așadar cel mai mare eveniment multisport găzduit vreodată de județul Mureș, organizat de Federația Română de Triatlon, Clubul Master Ski&Bike și SportLife Multimedia Events, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș și cu sprijinul Consiliului Județean Mureș.

Mai amintim faptul că Transilvania Multisport Triathlon European Championships beneficiază de ajutorul SportLife Group, Master Druck, Texaco Havoline, Accenture, Isostar, Enel, Uniqa, Tușnad, PEAK Sport România, Easy Rider, TYR, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș, Salvamont Mureș și Direcției Poliției Locale Târgu-Mureș. Partenerii media ai evenimentului sunt Telekom Sport, Europa FM, Radio România Târgu-Mureș, Marosvásárhelyi Rádió, Zi-de-zi, Cuvântul Liber și Népújság.

Post-ul Noi medalii pentru România, la amatori apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Noi medalii pentru România, la amatori

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.