Sport

Nova Vita luptă pentru titlu la minifotbal

Câștigătoare a Campionatului Județean Transilvania la minifotbal, apoi a fazei regionale disputată la Botoșani, Nova Vita Târgu-Mureș a ajuns în ultimul act al turneului final disputat la Oradea. Cele 20 de echipe calificate la acest turneu au fost împărțite în patru grupe de câte 5, unde s-a jucat fiecare cu fiecare. Echipa mureșeană a fost repartizată în grupa A, pe care a câștigat-o cu 3 victorii și o înfrângere: 7-0 cu VLD Trans Baia Mare, 5-3 cu Old Boys București, 2-0 cu Hermannstadt Sibiu și 0-1 cu Bad Boys Oradea.
După încheierea jocurilor din grupe primele două din fiecare grupă s-au calificat în „sferturi”. Aici mureșenii au învins Danco Pro București cu 1-0. Calificarea în semifinala disputată cu Luxury Team București a fost una cu mari emoții,7-6 la loviturile de la 7 metri, după 1-1 la sfârșitul timpului regulamentar. A doua finalistă a fost formația Tazmannschaft București, calificată după jocul cu Juventus Sibiu tot la loviturile de departajare. Așadar, în drumul spre titlu, după faza grupelor, cu trei echipe bucureștene

Vom reveni cu rezultatul finalei.

Post-ul Nova Vita luptă pentru titlu la minifotbal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Nova Vita luptă pentru titlu la minifotbal

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button