Sport

OFICIAL – Etapa din Târgu Mureș a Campionatului Național de Super Rally, în 14-15 iunie

AUTO-MOTO. Campionatul Național de Super Rally 2019, eveniment aflat la a doua ediție, va programa patru etape, cea de-a doua urmând să se desfășoare în Târgu Mureș, în perioada 14-15 iunie, conform datelor comunicate de Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

 

Startul campionatului se va da în Portul Turistic din Mangalia, în 10-11 mai, urmează etapa din Târgu Mureș, cea din Craiova (în 13-14 septembrie) și ultima etapă, în București (în 25-26 octombrie). Clubul promotor al campionatului, AMC Racing, a anunțat că toate detaliile pentru organizarea acestei manifestări sportive au fost stabilite în cel mai mic detaliu, astfel încât competiţia să se desfăşoare în parametri propuşi.

 

Târgu Mureș a fost desemnat ca gazdă de etapă a Campionatul Național de Super Rally 2019 pentru că anul trecut “aproape 8.000 de spectatori au fost prezenți la prima etapă din istoria Campionatului de Super Rally”.

 

Atunci, au concurat 45 de piloți (printre care Titi Aur, Vali Porcișteanu, Andrei Dumitrescu și Mihai Leu, campioni din raliuri, viteză în coastă și drift), învingător fiind italianul Ricardo Ragazzi. Noutatea Campionatului Național de Super Rally este că, în 2019, pe lângă clasele obișnuite va fi introdusă și una dedicată automobilelor istorice.

 

Andrei TUDORAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: OFICIAL – Etapa din Târgu Mureș a Campionatului Național de Super Rally, în 14-15 iunie

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button