Sport

Oltenii pedalară în gol

Etapa a 9-a din Liga I de fotbal a continuat duminică, 15 septembrie, cu alte două meciuri: CSM Politehnica Iaşi – AFC Hermannstadt 0-0 și Universitatea Craiova – FCSB 0-1.

Singurul gol al zilei s-a înscris în „Bănie”, autor fiind atacantul Juvhel Tsoumou, care a marcat în minutul 88. Congolezul (FOTO, în centrul imaginii) a fost adus recent în curtea bucureștenilor pentru a suplini… plusul de kilograme din contul francezului Harlem-Eddy Gnohéré, predispus mereu la îngrășare. Cu cele trei puncte smulse din traista lui Victor Pițurcă, FCSB rămâne pe locul 11, acum cu 10 puncte, în vreme ce oltenii antrenați de fostul selecționer al României se mulțumesc cu poziția a patra, totalizând 16 puncte – la o victorie și un egal de campioana CFR Cluj, lidera ierarhiei. Runda amintită a început vineri, 13 septembrie, cu două partide: Academica Clinceni – Astra Giurgiu 1-1 și CFR Cluj – FC Voluntari 5-0.

Sâmbătă, 14 septembrie, au fost programate alte două meciuri: Chindia Târgoviște – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 0-0 și Dinamo București – FC Botoşani 1-1. Ultima întâlnire a etapei va avea loc luni, 16 septembrie, de la ora 21:00: FC Viitorul Constanţa – Gaz Metan Mediaş. Liga este condusă de CFR Cluj (cu 20 de puncte), urmată de Gaz Metan Mediaş (18 puncte) și CSM Politehnica Iaşi (cu 16 puncte).

Formația din zona noastră, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, joacă în continuare în stil italian și este pe locul 8 (cu 10 puncte), înregistrând cel de-al șaptelea rezultat de egalitate în nouă runde!!!

Septimiu Cioloboc

The post Oltenii pedalară în gol appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Oltenii pedalară în gol

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button