Ordinul Cavalerilor Lup participă la deschiderea Europenelor de Triatlon

ordinul cavalerilor lup participa la deschiderea europenelor de triatlon

Cel mai mare eveniment sportiv organizat vreodată în Tg.Mureș va începe, mâine seară, cu parada națiunilor prezente la competiție, urmată de ceremonia de deschidere, programată de la ora 20.00, în Cetatea Medievală.

Concurenții vor fi însoțiți prin centrul orașului de Cavalerii Ordinului Lup, care au pregătit un mic spectacol având ca temă mituri mureșene.
Proiect al Asociaţiei Culturale Teatrul Scena, Ordinul a debutat în anul 2002 sub conducerea Marelui Lup, actorul Liviu Pancu:

Ordinul Cavalerilor Lup a răspuns prezent la o provocare aș putea spune, pentru că tema care s-a dat întregii manifestări ne-a vizat și pe noi. Ordinul Cavalerilor Lup va aduce un salut către toți cei prezenți, apoi o paradă și o primire, plus spectacolul de închidere. Tema care s-a ales, s-a mixat foarte puternic pe unul dintre spectacolele noastre trecute, când cream cele patru mituri mureșene, cu Dracula la Sighișoara, Drăculea Band, pe unde e fixată trecerea lui Drăculea, tatăl lui Vlad Țepeș, apoi Casa Călăului, ultima vrăjitoare din Europa arsă pe rug la Tg.Mureș și Fecioara de Fier.

„Transilvania 2019 Multisport Triathlon European Championships” se desfășoară în perioada 28 iunie – 7 iulie la Tg.Mureș și reunește la întreceri aproape 2000 de sportivi din 41 de țări.

Valeriu Voaideș

The post Ordinul Cavalerilor Lup participă la deschiderea Europenelor de Triatlon appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ordinul Cavalerilor Lup participă la deschiderea Europenelor de Triatlon

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.