Patru din patru pentru popicarele junioare

patru din patru pentru popicarele junioare

Patru titluri naționale și alte patru medalii este bilanțul tinerilor popicari mureșeni în cadrul Campionatelor Naționale de popice rezervate sportivilor cu vârsta sub 18 ani, competiție disputată în localitatea hunedoreană Petrila. Întrecerile s-au disputat atât la fete, cât și la băieți, la toate cele patru probe de concurs.

Printre participanți s-au numărat și juniorii de la Cluburile CSM și Electromureș Romgaz Târgu Mureș, care au cucerit nu mai puțin de 8 medalii, dintre care patru de aur, una de argint, și trei de bronz.

La feminin, competiția a fost dominată categoric de elevele antrenorului Orosz István, care au câștigat toate cele patru titluri naționale puse în joc, la care s-au adăugat alte două locuri trei.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de Roxana Andreea Bordianu (CSM-foto 2), dublă campioană națională, câștigătoarea probelor la tandem feminin, alături de colega sa Szabo Vivien Melinda și tandem mixt, unde a făcut pereche împreună cu Andrei Seliman, de la CFR Olimpia ACB Iași. Jánosi Halmágyi Kriszta (CSM) a obținut și ea un loc 1, la proba de sprint, a patra medalie de aur revenindu-i colegei de la Electromureș Romgaz, Szabo Julia Emese, la individual clasic, cu 529 popice doborâte. Medalia de argint și titlul de vicecampion a fost câștigată de Benke Zoltán (CSM), antrenat de Seres Jozsef , la individual clasic, cu 536 p.d.

Pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere s-au clasat perechile Ádám Erzsébet Alexandra-Bako Blanka (ambele de la CSM), la tandem feminin, Hegyi Rolánd-Szilágyi Ervin (ambii CSM), la tandem masculin și Benke Zoltán (CSM) la tandem mixt,

alături de Szabo Julia Emese (Electromureș Romgaz)

Aceste rezultate confirmă faptul că tradiția popicelor mureșene va fi dusă mai departe și noua generație vine din urmă.

Post-ul Patru din patru pentru popicarele junioare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Patru din patru pentru popicarele junioare

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.