Sport

Pauză în campionatele de handbal

În acest sfârșit de săptămână campionatele de handbal al junioarelor I și Divizia A au o pauză cauzată de programul de pregătire centralizat al echipelor naționale de senioare și tineret, ambele loturi fiind reunite pentru o perioadă de pregătire care se desfășoară la Cluj Napoca. Din același motiv, pentru buna desfășurare a acestuia a suferit unele modificări și programul din campionatele Diviziei A și cel al junioarelor I. Asupra acestor modificări vom reveni pe parcurs, anunțând data disputării partidelor înaintea fiecărei etape. În lotul de tineret al României convocat pentru această acțiune se află și două componente ale formației CSM Târgu Mureș. Acestea sunt portarul Ioana Ugran și interul Monica Bărăbaș.

Tot pentru acțiunile reprezentativelor de juniori și cadeți au fost amânate și partidele din campionatele băieților de la aceste categorii, inclusiv cele din Divizia A, unde activează numeroși juniori. Aici, Naționalele de Cadeți (Selecționata Centrelor Olimpice de Juniori) și Juniori ale României dispută în această săptămână Turneul Carpați, competiție care se desfășoară în Sala Sporturilor „Radu Voina” din Sighișoara. Alături de reprezentativele României, la startul competiției se află echipele Turciei, Serbiei, Muntenegrului și Egiptului.

Post-ul Pauză în campionatele de handbal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Pauză în campionatele de handbal

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button