Sport

Penultima etapă la fotbal feminin

Luni, 3 iunie, a fost programat penultimul joc din play-off-ul Ligii I de fotbal feminin, contând pentru titlul național. Fortuna Becicherecu Mic a cedat cu 0-2 pe teren propriu în fața campioanei la zi, Universitatea Olimpia Cluj.

Ultimul meci va avea loc duminică, 9 iunie, de la ora 11:00, când Universitatea Olimpia Cluj va primi vizita grupării Heniu Prundu Bârgăului. În clasament conduce Universitatea Olimpia Cluj (cu 31 de puncte, virtual campioană), urmată de Fortuna Becicherecu Mic (cu 18 puncte) și Heniu Prundu Bârgăului (de asemenea cu 18 puncte).

Tot luni, 3 iunie, s-a disputat un joc pentru locurile 4-6. Universitatea Galați a surclasat, acasă, pe Vasas Femina Odorhei cu scorul de 7-0.

Duminică, 9 iunie, de la ora 11:00, se va derula ultima întâlnire a sezonului. Vasas Femina Odorhei va primi replica Universitatății Alexandria, pe stadionul „Municipal” din Odorheiu Secuiesc. Pe primul loc a urcat Universitatea Galați (cu 18 puncte), urmată de Vasas Femina Odorhei (cu 16 puncte) și Universitatea Alexandria (cu 15 puncte).

Cu o victorie în ultima etapă fotbalistele harghitene (FOTO, în albastru) se vor clasa pe locul al patrulea în ierarhia generală, după ce au cucerit, în premieră, Cupa României, în finala cu Fortuna Becicherecu Mic (5-0 la Tg.-Mureș, vineri, 31 mai).

Septimiu Cioloboc

The post Penultima etapă la fotbal feminin appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Penultima etapă la fotbal feminin

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button