Sport

Profită de pasiunea și cunoștințele tale și câștigă din pariuri pe tenis!

Românii se pricep la tenis și au avut constant jucători care au performat în acest sport. Ilie Năstase a fost numărul 1 mondial în anii 1970 și a câștigat 64 de turnee, dintre care două de grand slam. La feminin, Virginia Ruzici s-a impus la Roland Garros în anii 1980, iar în zilele noastre Simona Halep a fost pe primul loc în lume timp de peste 60 de săptămâni și a câștigat Roland Garros și Wimbledon.

Toate acestea sunt argumente pentru ca pasionații de sport din România să își încerce și ei norocul la pariuri tenis! Iată câteva ponturi despre cele mai importante mize ale sezonului 2021!

Lupta lui Djokovic pentru depășirea recordurilor

Liderul clasamentului mondial tocmai a anunțat că, în actuala etapă a carierei, are un singur obiectiv major: câștigarea cât mai multor turnee de Grand Slam. Locul în clasamentul mondial nu mai reprezintă o prioritate pentru sârb, care consideră mai important să devină jucătorul cu cele mai multe grand slam-uri câștigate din istoria acestui sport. Iată un element de care trebuie să ții cont, dacă joci în lunile următoare la pariuri tenis!

În timp ce elvețianul Roger Federer și spaniolul Rafael Nadal au câștigat, fiecare, câte 20 de astfel de turnee, jucătorul balcanic se află, momentan, la cifra 18. Îi mai trebuie, deci, doar două turnee câștigate pentru a-i egala, însă ambiția sa este, de fapt, să îi depășească pe amândoi. El speră să realizeze acest lucru în 2021 sau cel târziu în 2022.

La pariuri tenis Getsbet.ro, miza pe faptul că Novak Djokovic va câștiga toate cele patru turnee majore în 2021 – ceea ce ar însemna și realizarea marelui obiectiv – îți aduce o cotă de 11. Dacă, în schimb, pariezi că nu va reuși să își adjudece atât Roland Garros, cât și Wimbledon și U.S. Open, după ce a câștigat deja Australian Open, cota este de 1,03.

Dacă ai totală încredere în Novak, ai la dispoziție o variantă și mai riscantă, dar și cu un potențial câștig superior: o cotă de 51 că, pe lângă cele 4 turnee, își va adjudeca și aurul olimpic, la Jocurile ce se vor desfășura la Tokyo, între 23 iulie și 8 august.

Ce se va întâmpla la Roland Garros?

Prima șansă, dar în același timp și cea mai dificilă provocare pentru Djokovic este Roland Garros, turneul la care s-a impus o singură dată și unde favorit absolut este Nadal. Spaniolul a câștigat în capitala franceză de nu mai puțin de 13 ori. Dacă mizezi la pariuri tenis că Nadal se va impune din nou la Paris, ai o cotă de 1,95. În schimb, dacă mergi pe victoria sârbului, cota este mult superioară, de 4,50.

Dacă îți place riscul, ai la dispoziție și alte variante interesante. Al treilea favorit este considerat austriacul Dominic Thiem, cu o cotă de 6,50, urmat de australianul Stefanos Tsitsipas, cu cota 8. Germanul Alexander Zverev, cu o cotă de 16, și rusul Andrey Rublev, cu cota de 31, îți pot aduce câștiguri impresionante.

Urmărește turneele masculine din 2021! Pe lângă lupta celor trei jucători care domină acest sport de aproape două decenii, la rampă ies tot mai mulți tineri valoroși, capabili de mari surprize. Dacă vei reuși să anticipezi deznodământul acestor bătălii, vei avea șansa de a obține câștiguri impresionante jucând la pariuri tenis!

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

Post-ul Profită de pasiunea și cunoștințele tale și câștigă din pariuri pe tenis! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Profită de pasiunea și cunoștințele tale și câștigă din pariuri pe tenis!

Credit autor: I.A..

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button