Sport

Programul sportivilor români în prima zi la Jocurile Europene

La Minsk, în Belarus, vineri, încep întrecerile Jocurilor Europene, competiție la care România participă cu 123 de sportivi. În prima zi vor intra în concurs Miklos Beatrice (tir cu arcul) și pugiliștii Robert Eusebiu Jitaru (categ.56 kg), Paul Andrei Aradoaie (81 kg), Alberto Cristian Florin (91 kg) și Mihai Nistor ( 91 kg). De asemenea, echipele de baschet 3×3 ale țării noastre vor susține primele jocuri din faza grupelor. Echipa feminină va întâlni, de la ora 11.00, Germania, iar cea masculină va evolua, începând cu ora 18.15, contra Poloniei.

La Minsk, pe lângă întrecerile de la tir cu arcul, box și baschet 3×3, sportivii români vor mai participa la competițiile de atletism, badminton, ciclism, fotbal pe plajă, gimnastică artistică, gimnastică aerobică, gimnastică ritmică, judo, kaiac-canoe, karate, lupte, sambo, tenis de masă și tir sportiv.

Din delegația tricoloră fac parte și frații târgumureșeni Szöcs Bernadette și Szöcs Hunor, care vor debuta, sâmbătă, în concursul de tenis de masă.

Valeriu Voaideș

The post Programul sportivilor români în prima zi la Jocurile Europene appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Programul sportivilor români în prima zi la Jocurile Europene

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button