Sport

Punct final în Liga a III-a de fotbal

Zilele trecute s-a desfășurat etapa a 30-a, ultima, din Liga a III-a de fotbal, cu echipele din zona noastră evoluând în meciurile: Ceahlăul Piatra Neamț – KSE Tg. Secuiesc 1-2 (sâmbătă, 25 mai, în seria I), ACS SR Municipal Brașov – Athletic Bradu 1-2 (sâmbătă, 25 mai, în seria a III-a), MSE Tg.-Mureș – CFR Cluj II 2-1 (miercuri, 22 mai, în seria a V-a), Minaur Baia Mare – AFC Odorheiu Secuiesc 2-1 și Unu Fotbal Gloria Bistrița – CS Iernut 5-3 (vineri, 24 mai, în seria a V-a), Olimpic Cetate Râşnov – Unirea Tășnad 5-2, AFK Csikszereda – Unirea Dej 1-1 și Avântul Reghin – AFC Hărman 2-1 (sâmbătă, 25 mai, în seria a V-a).
KSE Tg. Secuiesc a ocupat locul 9 (cu 37 de puncte) în seria I, pe care a câștigat-o Gloria Buzău (cu 73 de puncte, promovată în Liga a II-a). ACS RS Municipal Brașov a terminat pe locul 8 în seria a III-a (cu 43 de puncte), în care s-a impus Turris Oltul Turnu Măgurele (cu 74 de puncte, promovată în Liga a II-a).
Lideră în seria a V-a a rămas până la final AFK Csikszereda (FOTO, cu 71 de puncte, promovată în Liga a II-a). Celelalte echipe din zona noastră s-au clasat astfel: Olimpic Cetate Râşnov (locul 4, cu 55 de puncte); Avântul Reghin (locul 6, cu 52 de puncte); AFC Odorheiu Secuiesc (locul 10, cu 38 de puncte); AFC Hărman (locul 12, cu 35 de puncte); MSE Tg.-Mureș (locul 14, cu 22 de puncte) și CS Iernut (locul 16, cu 11 puncte) – ultimele două retrogradând în Liga a IV-a.

Septimiu Cioloboc

The post Punct final în Liga a III-a de fotbal appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Punct final în Liga a III-a de fotbal

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button