Răzvan Burleanu, șef la UEFA

razvan burleanu sef la uefa

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu (FOTO, în stânga, alături de slovenul Aleksander Čeferin, președintele UEFA), a fost numit șef al Comisiei Media din cadrul UEFA, pentru un mandat de patru ani. Faptul s-a produs în ultima ședință a Comitetului Executiv al forului continental și este o premieră, deoarece – până acum – numirea se făcea doar din rândul membrilor amintitului comitet.

„Printre principalele responsabilități ale Comisiei conduse de președintele FRF se află elaborarea de propuneri privind abordarea noilor tendințe din dezvoltarea sectorului media – a precizat forul de la București, pe site-ul său oficial. Comisia consiliază UEFA cu privire la activitatea de PR, fixarea resurselor organizaționale pentru activitățile media și colaborarea cu trusturile media europene.

Totodată, elaborează propunerile editoriale pentru forul continental și monitorizează procedurile de acreditare la evenimentele organizate de UEFA” – se mai arată în comunicatul postat pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Septimiu Cioloboc

The post Răzvan Burleanu, șef la UEFA appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Răzvan Burleanu, șef la UEFA

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.