Sport

Replică de doar 7 minute

În a doua etapă a seriei Vest din Liga Națională de Bashet Feminin BC Sirius-CS Mureșul Târgu Mureș a suferit un nou eșec usturător. Mureșencele au cedat la Arad, în fața formației locale FCC Baschet, scor 76-34 (20-15, 27-4, 14-4, 15-11) în favoarea gazdelor. După un rușinos 43-80 pe teren propriu cu KSE Târgu Secuiesc se părea că măsurile disciplinare dictate de către conducerea clubului au dat roade. Mureșencele au început foarte bine jocul, conducând până spre finalul primului sfert. „Minunea” nu a durat însă doar 7 miEchilibrat a fost primul minut, în care avantajul a alternat. Mureșeanca Gál Emese a încris din afara semicercului de 3 puncte coșul care a dus scorul la 8-7 în favoarea lor, după care echipa antrenorului Ionel Brustur s-a desprins la 15-9, cu o nouă „treiță”, reușită de Andreea Feiseș. De aici parcă „s-a rupt filmul”. Din acel moment și până la jumătatea celui de-al doilea sfert mureșencele nu au mai înscris niciun punct, arădencele reușind în schimb nu mai puțin de 25. CSM a mai reușit să înscrie la 34-15 o dată și încă o singură dată până la pauza mare, când scorul arăta un nou dezolant 47-19, asemănător cu acel 15-50 din primul joc.

Debusolate până la final

Deși gazdele n-au mai reușit să înscrie nici ele multe puncte în partea a doua, mureșencele au avut un nou sfert cu doar 4 puncte și o nouă repriză cu doar 15, a doua de această dată. Prin prisma realizărilor, promisiunile făcute de către jucătoare în privința atitudinii lor în teren se pare că au rămas la același stadiu. Cele două juctoare pomenite au rămas cu acele singure realizări de la distanță, alte două reușind în ultimul sfert să mai înscrie câte un coș de 3, Diana Ignat și Brittney Dunbar. Aceasta din urmă a fost și principala marcatoare a oaspetelor, cu 10 puncte, celelalte fiind reușite de Feiseș 9, Cristina Badi 7 și Meszáros Kata 2, în timp ce Ignat și Gál a rămas fiecare cu acel unic coș de 3.

Cea mai eficace jucătoare a arădencelor a fost Adrienne Web, cu 25 puncte (1×3), Alina Pop și Marta Fodor au înscris câte 12,  Veatriki Akathiotou și Jefimija Karakasevic câte 11.

Post-ul Replică de doar 7 minute apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Replică de doar 7 minute

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button