Rezerve păstrate pentru ultima fază

rezerve-pastrate-pentru-ultima-faza

În jocul pentru locurile 3-4 ale turneului final de calificare în Liga Națională la handbal feminin CSM Târgu-Mureș a dat o replică palidă echipei Dacia Mioveni. Fără nicio miză, ehipa mureșeană a evoluat pe durata întregii partide cu majoritatea jucătoarelor care au jucat mai puțin sau deloc în prima partidă și a cedat cu 20-29 (12-15). Jocul a fost început în formulaFlavia Stan- Ioana Moldovan, Maria Ola, Carola Stîngu, Paula Popeanu, Ioana Sîngeorzan, Andreea Ilieș și pe parcurs a mai evoluat doar Carina Ghemeș.

Cele două urmează să se reîntâlnească cu o nouă șansă de promovare într-un duel cu ocupantele ocurilor 11 și 12 în Liga Națională, CSM Slatina și Universitatea Cluj. Acesta se va disputa în turneu de patru, la Cisnădie, în perioada 7-9 iunie, de unde primele două clasate promovează/se mențin în Ligă. Componentele lotului nu au așadar încă vacanță, iar pentru multe dintre ele aceasta este o problemă, urmând să dea examenul de Bacalaureat.

Post-ul Rezerve păstrate pentru ultima fază apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Rezerve păstrate pentru ultima fază

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.