Sport

REZULTATE ȘI MARCATORI – Avântul Reghin victorie, CS Iernut și MSE Târgu Mureș, spulberate

FOTBAL. Cea de-a 24-a etapă a Ligii a 3-a la fotbal se închie sâmbătă, 20 aprilie, cu ultimele partide, care însă nu implică echipele mureșene care activează în acest eșalon. Bilanțul celor trei formații din județ a fost din nou deplorabil, dar previzibil, singura echipă care pare că poate face față fostei Divizii C este Avântul Reghin, aceasta obținând unica victorie pentru mureșeni.

 

Celelalte două echipe mureșene (MSE Târgu Mureș și CS Iernut) sunt practic retrogradate în fosta Divizie județeană – conform regulamentului FRF, din cele cinci serii ale Ligii a III-a retogradează direct ocupantele locurilor 13-16 și cea mai slabă echipă clasată pe locul 12 din toate seriile (acum, MSE ocupă locul 14, iar Iernut, 16 – ultimul).

 

Să vedem cum s-au desfășurat ostilitățile. Avântul Reghin a reușit să obțină victoria, la limită și pe finalul partidei, prin golul înscris de Murar, dejenii jucând în inferioritate numerică după ce Plăian a fost eliminate direct pentru injurii aduse adversarului.

 

La Miercurea Ciuc, târgumureșenii de la MSE au pierdut categoric, cu 5-0, meciul cu AFK Csikszereda, harghitenii fiind aspiranți la promovarea în Liga a II-a (acum se află pe locul 2 în serie). Tot o înfrângere care scutește de orice comentariu suplimentar a suferit și CS Iernut, 6-1 la Tășnad, acolo unde golul de onoare al ultimei clasate a fost înscris de Bartoș, într-un moment în care soarta partied era oricum scrisă (la 4-0).

 

Iată rezultate și marcatorii etapei a 24-a:

* Avântul Reghin – Unirea Dej: 1-0 – Adrian Murar (84);

* AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – MSE Târgu Mureş: 5-0 – Soufiane Jebari (15), Istvan Berde (44), Szilard Veres (54), Atilla Csuros (75), Szilard Magyari (80);

* Unirea Tăşnad – CS Iernut: 6-1 – David Vincze (10, 48), Angelo Cocian (42 – pen., 84), Krisztian Szekely (58), Mark Parnău (68) / Robert Bartoş (67);

* Sticla Arieşul Turda – ACS Unu Fotbal Gloria: 1-1 – Marius Ionescu (72) / Ovidiu Stoianof (39);

* Sănătatea Cluj – Minaur Baia Mare: 0-1 – Cătălin Tutuţa (54);

* Gaz Metan Mediaş 2 – ACS Fotbal Comuna Recea: 0-2 – Viorel Chinde (22), Brian Lemac (62);

* Olimpic Cetate Râşnov – AFC Odorheiu Secuiesc: 0-1 – Romaric Logon (16);

* AFC Hărman – CFR Cluj 2: 1-3 – Marian Constantinescu (6) / Cătălin Itu (8, 44), Andrei Nistor (90 2).

 

Cu amendamentul că în această seară se desfășoară ultimele două partide, în clasamentul Seriei 5 din Liga a III-a, primele trei poziții sunt ocupate de ACS Fotbal Comuna Recea (58 de puncte),  AFK Csikszereda Miercurea Ciuc (58 de puncte) și Minaur Baia Mare (49 de puncte). Echipele mureșene ocupă locurile 8 (Avântul Reghin 36 de puncte), 14 (MSE Tîrgu Mureș, 15 puncte) și 16 (CS Iernut, 10 puncte).

 

Andrei TUDORAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: REZULTATE ȘI MARCATORI – Avântul Reghin victorie, CS Iernut și MSE Târgu Mureș, spulberate

Credit autor: admin.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button