Sport

Rezultatele etapei a 2-a din Superliga mureșeană de minifotbal

Marți, 2 octombrie, a început cea de-a doua etapă a Superligii mureșene de minifotbal, competiție organizată de Asociația Județeană de Minifotbal Mureș în sezonul 2023-2024.

Primul meci s-a disputat începând cu ora 21.00, la Balon Unirii din Târgu Mureș, între ACS Portugalia Târgu Mureș și AFC Nova Vita. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru AFC Nova Vita, în urma unui autogol. Cel de-al doilea meci s-a disputat miercuri, 4 octombrie, începând cu ora 21.00, la Baza Sportivă Junior din Sâncraiu de Mureș, între ACS Milu și ACS Pompierii Mureșeni.

Prima repriză a meciului s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar la finalul meciului scorul a fost 2-2. La finalul meciului, jucătorul Balazs Attila de la ACS Milu a declarat că acest meci este un pas înainte, comparativ cu meciul precedent.

„Din punctul meu de vedere am întâlnit o echipă foarte bună, iar scorul este unul echitabil. Se putea și mai bine din punctul meu de vedere. Până în ultimele minute am condus cu 2-1. Urmează să ne îmbunătățim jocul și să jucăm din ce în ce mai bine”, a declarat acesta.

Flavius Hang din cadrul ACS Pompierii Mureșeni a declarat că ocaziile cele mai mari au fost de partea echipei lor.

„A fost un meci cât de cât echilibrat. Două echipe bune din punctul meu de vedere. Am egalat, 1-1 și am avut ocazii mari. Dar nu am reușit să fructificăm. O greșeală mare de-a noastră. Ne-au dat ei 2-1, după care am venit peste ei și din păcate am reușit doar să egalăm”, a spus acesta.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Rezultatele etapei a 2-a din Superliga mureșeană de minifotbal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Rezultatele etapei a 2-a din Superliga mureșeană de minifotbal

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button