Sport

Români pe baricade, la Paris

Marți, 28 mai, în primul tur al probei de simplu feminin la turneul de tenis „Roland Garros” de la Paris, al doilea de Mare Șlem al anului, Irina-Camelia Begu a învins-o cu 6-1, 6-1 pe Zhu Lin din China, iar Simona Halep (cap de serie numărul 3) a câștigat cu 6-2, 3-6, 6-1 în fața australiencei Ajla Tomljanović.

Tot marți, dar în turul inaugural al probei de dublu masculin, Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer (FOTO, favoriți numărul 10) au învins cu 6-3, 7-6 (7-4) perechea Christian Garin (Chile) – Juan Ignacio Londero (Argentina).

Marius Copil și indianul Rohan Bopanna au întrecut cu 6-3, 7-6 (7-4), perechea Raven Klaasen (Africa de Sud) – Michael Venus (Noua Zeelandă), cap de serie 6.

Miercuri, 29 mai, în turul întâi la dublu feminin, Andreea Mitu și kazakha Yulia Putintseva întâlnesc, de la ora 12:00, perechea Daria Kasatkina (Rusia) – Anett Kontaveit (Estonia), iar Irina-Camelia Begu și Mihaela Buzarnescu (favorite numărul 14) se întrec, după ora 13:30, cu ucraineanca Lyudmyla Kichenok și letona Jelena Ostapenko.

Joi, 30 mai, Sorana Cîrstea o va întâlni în turul secund pe spaniola de origine moldoveană Aliona Bolșova Zadoinov, Irina-Camelia Begu va primi replica cehoaicei Karolína Muchová, în vreme ce Simona Halep se va bate cu poloneza Magda Linette.

Mihaela Buzărnescu (a 30-a favorită) și Marius Copil au fost eliminați încă de luni, 27 mai, în primul tur.

Turneul parizian se desfășoară în intervalul 26 mai – 9 iunie și beneficiază de premii în valoare totală de peste 23 de milioane de dolari.

Septimiu Cioloboc

The post Români pe baricade, la Paris appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Români pe baricade, la Paris

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button