Sport

România – Cipru, la baschet masculin

Naționala masculină de baschet a României a reluat drumul spre turneul final al EuroBasket 2021, continuând întrecerea europeană în cea de-a treia fereastră din precalificări, într-o grupă cu Slovacia și Cipru, programată în luna august 2019.

Tricolorii vor juca sâmbătă, 17 august, contra selecționatei cipriote și au nevoie de o victorie pentru a reveni în fruntea clasamentului. Întâlnirea din sala sporturilor „Olimpia” din Ploiești va începe la ora 19:00.

Iată rezultatele și programul grupei F, din care fac parte „vulturii”, antrenaţi de Tudor Costescu: Slovacia – Cipru 67-60 (sâmbătă, 3 august), Cipru – România 70-85 (miercuri, 7 august), România – Slovacia 85-60 (sâmbătă, 10 august, la Ploiești), Cipru – Slovacia 79-83 (miercuri, 14 august, la Nicosia), România – Cipru (sâmbătă, 17 august, la Ploiești, de la ora 19:00) și Slovacia – România (miercuri, 21 august, la Bratislava, începând cu ora 19:00).

Grupa este condusă de Slovacia (cu 5 puncte), urmată de România (4 puncte) și Cipru (3 puncte). Câștigătoarea grupei va juca în calificările FIBA EuroBasket 2021, iar echipele de pe locurile 2 și 3 vor începe campania de precalificare pentru FIBA Basketball World Cup 2023.

Septimiu Cioloboc

The post România – Cipru, la baschet masculin appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: România – Cipru, la baschet masculin

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button