Sport

România – Georgia 1-0, la fotbal U 18

Echipa națională de fotbal a României cu jucători sub 18 ani are programată o „dublă” de verificare în compania selecționatei similare a Georgiei, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

Primul joc s-a disputat vineri, 7 iunie, și s-a încheiat cu scorul de1-0 pentru formația noastră, prin reușita lui David Miculescu (în minutul 44, din penalty). Cea de-a doua partidă amicală va avea loc duminică, 9 iunie, de la ora 18:00.

Tricolorii, pregătiți de selecționerul Laurențiu Roșu, vor debuta la toamnă în preliminariile Campionatului European U 19, contra Spaniei, Serbiei și Lituaniei.

Jocurile vor fi găzduite de Serbia, între 8-14 octombrie, conform următorului program: Spania – Lituania și România – Serbia (la 8 octombrie); Spania – România și Serbia – Lituania (în 11 octombrie) și Spania – Serbia, Lituania – România (pe 14 octombrie). Primele două clasate în cele 13 grupe, ocupanta celui mai bun loc trei și Portugalia vor accede la Turul de Elită, programat în luna martie a anului 2020.

La Campionatul European Under 19, care se va disputa în luna iulie a anului viitor, se vor califica cele șapte câștigătoare ale grupelor împreună cu țara gazdă, Irlanda de Nord.

Septimiu Cioloboc

The post România – Georgia 1-0, la fotbal U 18 appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: România – Georgia 1-0, la fotbal U 18

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button