Sport

Salbă de medalii pentru canotorii mureșeni

La Iași, în perioada 15-18 august, s-a desfășurat Campionatului Național de canotaj pentru juniori, competiție ce a reunit la întreceri sportivi de la cluburi din întreaga țară.

Printre cluburile participante s-a numărat și CS Mureșul Tg.Mureș, grupare ale cărei sportivi au cucerit nu mai puțin de 9 medalii, dintre care 2 de aur, 3 de argint și 4 de bronz.

Au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere devenind campioni naționali, Adelina Ancuța Ungurean, la simplu junioare II, precum și componenții echipajului masculin de dublu rame, categorie ușoară, respectiv Adelin Natea și Adrian Constantin Oltean.

Medaliile de argint au fost câștigate de barca masculină de dublu vâsle, avându-i în componență pe aceiași Adelin Natea și Adrian Constantin Oltean, de echipajul de 4 rame cu cârmaci, format din Dan Sebastian Ignat, Eduard Cătălin Moga, Marian Șuteu Nicolae, Bogdan Gorea și cârmaciul Karla Antonia Dițu, precum și de Karla Antonia Dițu, la simplu junioare, categorie ușoară.

Cele patru medalii de bronz au fost aduse de echipajele de dublu rame juniori și dublu vâsle juniori, ambele la categorie ușoară, formate din Lako Rareș și Gino Claudiu Suciu Pop, de echipajul de dublu rame junioare II, alcătuit din Adelina Ancuța Ungurean și Adina Aura Oltean, precum și de echipajul de 4 rame cu cârmaci, avându-i în componență pe Ionuț Valer Șerbănaț, Cristal Raimond, Hanzi Zsolt Alexandru, Leon Adrian Raita și cârmaciul Adina Aura Oltean.

Canotorii mureșeni sunt pregătiți de antrenoarea Claudia Balint.

Valeriu Voaideș

Sursa foto:  Ana- Maria Oancia și CS Mureșul Tg.Mures

 

canotaj 3
canotaj 2
canotaj 4
canotaj 5
canotaj 6
canotaj 8
canotaj 10
canotaj 11

The post Salbă de medalii pentru canotorii mureșeni appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Salbă de medalii pentru canotorii mureșeni

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button