Se cunosc primii adversari la baschet

se cunosc primii adversari la baschet

La fel ca și în ediția trecută, în primele faze ale Cupei României la baschet masculin, CSM Târgu Mureș va avea ca adversară formația CSM 2007 Focșani. În urma tragerii la sorți au fost stabilite cele patru partide ale primei faze, urmând ca echipele calificate după dubla care va avea loc în 5 și 9 octombrie să întâlnească în faza a doua echipele clasate pe locurile 5-8 în ediția trecută a campionatului, respectiv BCMU FC Argeș Pitești, SCM Timișoara, CSA Steaua și Dinamo Știința București. În turul al treilea vor intra și echipele clasate pe locurile 1-4, CSM CSU Oradea, CSU Sibiu, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și SCMU Craiova, iar turneul final se va desfășura în perioada 8-9 februarie 2020.

În ceea ce privește duelul mureșenilor cu formația vrânceană, este reeditarea turului secund al ediției trecute, când CSM Târgu Mureș s-a impus în ambele partide, după ce trecuseră în primul tur tot cu o dublă victorie în fața celor de la Phoenix Galați. Scorul total al dublei cu focșenenii a fost 185-128, după 94-64 în deplasare și 91-64 pe teren propriu. Prima partidă va avea loc și de această dată la Focșani. Ca o coincidență, în ediția trecută de fiecare dată dubla din Cupa României a fost mai degrabă o „triplă”, fiind completată de jocul din campionat cu aceeași adversară. În urmă cu un an mureșenii au fost la un pas de un eșec în campionat. După dubla din Cupă au avut nevoie de prelungiri pentru a obține victoria în campionat la doar două zile, fiind la câteva secunde de o înfrângere în timpul regulamentar. De această dată adversara mureșenilor din prima etapă a campionatului în grupa valorică B, care va debuta în 12 octombrie, va fi CSM Miercurea Ciuc, pe terenul harghitenilor.

Post-ul Se cunosc primii adversari la baschet apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Se cunosc primii adversari la baschet

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.