Sport

Semifinalele masculine la Wimbledon

Vineri, 12 iulie, sunt programate semifinalele probei de simplu masculin din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului. Sârbul Novak Đoković îl va întâlni pe spaniolul Roberto Bautista Agut, începând cu ora 15:00, iar ibericul Rafael Nadal îl va înfrunta pe elvețianul Roger Federer (FOTO), de la ora 17:00.

Finala feminină se va disputa sâmbătă, 13 iulie, de la ora 16:00, între Simona Halep (favorită numărul 7) și americanca Serena Williams (cap de serie 11).
În semifinalele de joi, 11 iulie, Simona a învins-o cu 6-1, 6-3 pe ucraineanca Elina Svitolina, iar Serena a eliminat-o pe Barbora Strýcová din Cehia, cu 6-1, 6-2.

Tot joi, 11 iulie, românca Raluca Olaru și croatul Franko Škugor, capi de serie numărul 12, au cedat cu 7-6 (8-6), 3-6, 5-7 în fața perechii Jelena Ostapenko (Letonia) – Robert Lindstedt (Suedia), în „sferturile” probei de dublu mixt.

Turneul de la Wimbledon se desfășoară pe iarbă, în intervalul 1-14 iulie, și are premii în valoare totală de aproape 50 de milioane de dolari.

Septimiu Cioloboc

The post Semifinalele masculine la Wimbledon appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Semifinalele masculine la Wimbledon

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button