Sport

Sepsi continuă seria transferurilor

Prim-divizionara de fotbal Sepsi OSK Sf.Gheorghe a perfectat, joi, două noi transferuri. Este vorba despre mijlocașul olandez cu origini marocane Hilal Ben Moussa (foto-stânga) și de fundașul central croat Hrvoje Barisic. Moussa, în vârstă de 27 de ani, a evoluat ultima oară la gruparea olandeză FC Emmen, iar Barisic (28 ani) vine de la formația bosniacă Zrinjski Mostar. Primul a semnat un contract pe doi ani cu gruparea covăneană, iar jucătorul croat s-a înțeles pe un an, cu opțiune de prelungire.

Sepsi i-a mai transferat în această vară pe Andrei Sin, de la CSM Poli Iași și pe macedoneanul Risto Mitrevski, adus de la echipa israeliană Hapoel Haifa.

Formația covăsneană, antrenată de Laszlo Csaba, s-a reunit, luni, în vederea începerii pregătirilor pentru viitoarea ediție de campionat. Echipa se pregătește la Sf.Gheorghe până luni, 17 iunie, când va pleca într-un cantonament de două săptămâni în Austria, unde va disputa și 4 meciuri amicale. După stagiul de pregătire centralizat din Austria, Sepsi va participa, în perioada 2-3 iulie, în Ungaria, la Cupa MOL.

Valeriu Voaideș

The post Sepsi continuă seria transferurilor appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sepsi continuă seria transferurilor

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button