Sport

Sepsi Sf.Gheorghe a transferat un fundaș macedonean

Gruparea covăsneană s-a înțeles cu fundașul central macedonean Risto Mitrevski, în vârstă de 27 de ani. Acesta a semnat un contract valabil pe o perioadă de doi ani cu Sepsi OSK. Mitrevski (foto) a evoluat ultima oară la formația israeliană Hapoel Haifa, iar de-a lungul timpului a mai îmbrăcat tricoul echipelor FK Rabotnichki, FK Pobeda, FK Napredok, FK Teteks, FK Metalurg Skopje (toate din Macedonia), FK Sarajevo (Bosnia-Herțegovina) și NK Istra 1961 (Croația). Cu Hapoel Haifa a câștigat, în sezonul 2017-2018, Cupa și Supercupa Israelului.

Risto Mitrevski este al doilea transfer al verii anunțat de Sepsi OSK, după cel al fundașului Andrei Sin. Pe de altă parte, clubul din Sf.Gheorghe s-a despărțit de polonezul Sebastian Rudol, jucător adus iarna trecută.

Formația covăsneană, antrenată de Laszlo Csaba, s-a reunit, luni, în vederea începerii pregătirilor pentru viitoarea ediție de campionat. Echipa se pregătește la Sf.Gheorghe până luni, 17 iunie, când va pleca într-un cantonament de două săptămâni în Austria, unde va disputa și 4 meciuri amicale. După stagiul de pregătire centralizat din Austria, Sepsi va participa, în perioada 2-3 iulie, în Ungaria, la Cupa MOL.

Valeriu Voaideș

Foto-Sepsi OSK/facebook
Foto-Sepsi OSK/facebook
Foto-Sepsi OSK/facebook

The post Sepsi Sf.Gheorghe a transferat un fundaș macedonean appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sepsi Sf.Gheorghe a transferat un fundaș macedonean

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button