Sport

Sepsi Sf.Gheorghe, remiză la Mediaș

Formația covăsneană a terminat, sâmbătă seara, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaș, într-un meci contând pentru cea de-a treia etapă a Ligii I de fotbal. Gazdele au deschis scorul în minutul 35, prin francezul Nasser Chamed, iar covăsnenii au egalat în minutul 67, prin sârbul Goran Karanovic.

Sepsi au avut o bară prin Yasin Hamed, în minutul 13, iar, în repriza secundă, a cerut gol la execuția lui Gabriel Vașvari, din minutul 54. Fostul jucător a lui ACS Poli Timișoara a șutat puternic din afara careului, însă portarul medieșenilor, Răzvan Pleșca, a reușit să respingă balonul. Reluările TV au indicat faptul că mingea șutată de Vașvari a depășit linia porții și că a fost gol valabil.

Este cea de-a treia remiză înregistrată de gruparea covăsneană în actuala stagiune, după cele cu FC Voluntari și FCSB, ambele încheiate cu același scor de 0-0.

Etapa viitoare, formația antrenată de Laszlo Csaba va întâlni, duminică, 4 iulie, pe teren propriu, echipa lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul.

Valeriu Voaideș

The post Sepsi Sf.Gheorghe, remiză la Mediaș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sepsi Sf.Gheorghe, remiză la Mediaș

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button