Sport

Sepsi și FCSB se înfruntă, în direct, la Radio Tg.Mureș

Ultimul meci al celei de-a doua etape a Ligii I de fotbal va opune, luni seara, la Sf.Gheorghe, formațiile Sepsi OSK și FCSB. Partida, programată de la ora 21.00, va fi transmisă, în direct, de Radio Tg.Mureș, pe frecvențele de 102,9 FM și 98,9 FM, 94,9 FM dar și online pe www.radiomures.ro.

În prima etapă din noul sezon, formația covăsneană a remizat, în deplasare, cu FC Voluntari, scor 0-0, iar gruparea bucureșteană s-a impus, pe teren propriu, cu 4-3, în fața echipei AFC Hermannstadt.

Sepsi OSK și FCSB s-au mai întâlnit, până acum, de șase ori în Liga I, bilanțul fiind favorabil “roș-albaștrilor” cu cinci victorii. Singurul succes al ardelenilor s-a consemnat în decembrie, anul trecut, în cea de-a 18-a etapă a sezonului regulat din ediția trecută de campionat, când Sepsi s-a impus, în fața propriilor suporteri, cu scorul de 4-2.

În celelalte 3 întâlniri din campionatul trecut, FCSB a câștigat, în turul sezonului regulat, cu 2-0, pe Arena Națională, iar în play-off s-a impus cu 2-0, pe teren propriu și cu 5-1, la Sf.Gheorghe.

Valeriu Voaideș

The post Sepsi și FCSB se înfruntă, în direct, la Radio Tg.Mureș appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Sepsi și FCSB se înfruntă, în direct, la Radio Tg.Mureș

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button