Spania, prima semifinalistă la fotbal tineret

spania prima semifinalista la fotbal tineret

Sâmbătă, 22 iunie, la Campionatul European de fotbal pentru tineret din Italia și San Marino s-au disputat ultimele întâlniri din grupa A: Spania – Polonia 5-0 (la Bologna) și Belgia – Italia 1-3 (la Reggio Emilia). Grupa a revenit Spaniei (cu 6 puncte, prima calificată în semifinale), urmată de Italia (cu 6 puncte), Polonia (tot cu 6 puncte) și Belgia (fără niciun punct).

Duminică, 23 iunie, de la ora 22:00, vor avea loc ultimele jocuri din grupa B:
Danemarca – Serbia (la Trieste) și Austria – Germania (la Udine). Lideră este Germania (cu 6 puncte), urmată de Danemarca (3 puncte), Austria (cu 3 puncte) și Serbia (fără niciun punct).

Ultimele meciuri din grupa C sunt programate luni, 24 iunie: Franța – România (de la ora 22:00, pe stadionul „Dino Manuzzi” din Cesena) și Croația – Anglia (de la ora 22:00, pe stadionul „Serravalle” din San Marino). În clasament conduce România (cu 6 puncte), urmată de Franța (tot cu 6 puncte), Anglia și Croația (ambele fără niciun punct).

Tricolorii, antrenați de Mirel Rădoi, sunt aproape calificați în semifinalele Campionatului European, cu condiția să nu piardă cu Franța, ori să cedeze la cel mult două goluri diferență. Aceste calcule sunt valabile până la disputarea ultimelor jocuri din grupa B, Danemarca – Serbia și Austria – Germania.

Turneul final se desfășoară în intervalul 16-30 iunie și este alcătuit din trei grupe a câte patru echipe. Câștigătoarele grupelor și cea mai bună ocupantă a locului secund se califică în semifinale. Prima semifinalistă este Spania (FOTO).

Septimiu Cioloboc

The post Spania, prima semifinalistă la fotbal tineret appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Spania, prima semifinalistă la fotbal tineret

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.