Sport

Start ratat al baschetbalistelor

În prima etapă a noii ediții din Liga Naționaă de Baschet Feminin BC Sirius-Mureșul Târgu Mureș a pierdut la scor pe teren propriu, 43-80 cu KSE Târgu Secuuiesc. După ce în ultimul turneu amical, la Cupa Sepsi disputată la Sfântu Gheorghe mureșencele reușeau să învingă formația covăsneană în jocul pentru locul 3, suporterii mureșeni sperau într-un debut cu victorie în noua ediție a campionatului. Speranțele au fost risipite încă din debutul jocului, deoarece formația mureșeană a început parcă timorată partida, nereușind să lege mai nimic. Oaspetele s-au desprins din start, mai întâi la 8-0, s-au distanțat apoi la 17-2 și spre final la 30-4. Cu 7-30 la prima pauză mureșencele aveau nevoie de o cu totul altă abordare a jocului. Din păcate însă, erorile au continuat și în sfertul al doilea și în loc să se înregistreze o revenire pentru relansarea partidei, oaspetele și-au mărit avantajul și au intrat la pauza mare cu un scor la care nu se mai putea pune la îndoială soarta învingătoarei. Scorul de 15-50 înregistrat reflecta nivelul celor două compartimente.

Relaxarea oaspetelor a mai „îmblânzit” proporțiile

La reluare covăsnecele au mai lăsat piciorul de pe accelerație, permițând mureșencelor să câștige sfertul 3 cu 14-11. În ultimul act gazdele au reușit să înscrie tot 14 puncte, dar adversarele au mai adăugat alte 5 puncte la ecart, cu „doar” 30 de puncte înscrise în repriza secundă, atâta cât reușiseră în primul sfert. De remarcat faptul că mureșencele nu au avut precizie nici de la linia de libere, ratând câte o aruncare de 7 ori din cele câte 8 serii de două.

Cele mai multe puncte pentru gazde le-au înscris Meszáros Kata (1×3) și Gál Emese (2), cu câte 8, urmate de Alexandra Bobar, cu 7, Cristina Badi și Brittney Dunbar câte 5, Diana Ignat 4 (1), Szász Réka 3, Iohanna Borșan 2 și Andreea Feiseș 1. Au mai jucat Pálfi Tünde, Bokor Beáta și Kertész Stefánia.

De la oaspete Kaila Mobley a fost cea mai eficace jucătoare, cu 23 de puncte (1×3), Jade Vega a înscris 17 (2), Debreczi Iringo (1) și Miklos Hanna (3) câte 11.

 

Post-ul Start ratat al baschetbalistelor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Start ratat al baschetbalistelor

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button