Sport

Succes în deplasare pentru voleibalistele junioare de la CSU Târgu Mureș

Cu inima plină de entuziasm, voleibalistele din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș au început noul sezon din Campionatul Național de Volei, divizia Junioare. Astfel, duminică, 1 octombrie, voleibalistele mureșene s-au întâlnit în deplasare în faza 1, etapa 1 a campionatului, cu LPS Bihorul Oradea, iar scorul afișat pe tabela de marcaj a fost de 2-3 (15-25, 25-23, 25-18, 9-25, 8-15).

Potrivit paginii de Facebook a CSU Târgu Mureș, încă patru jucătoare talentate s-au alăturat echipei. Este vorba despre Alina Cebotari (19), Eliza Covrig (16), Cristina Păsculescu (20) și Teodora Stroe (8).

La finalul meciului, István Bokor, antrenorul principal al CSU Târgu Mureș le-a felicitat pe jucătoare și a dezvăluit că echipa se va axa pe consolidarea relațiilor de joc și perfecționarea acțiunilor individuale.

„Ne dorim ca la următoarele partide să scădem numărul greșelilor personale și să avem capacitatea de a respecta cerințele sistemului de joc”, a declarat acesta. „Începem un sezon pe trei planuri, cu participare în Campionatele Naționale de U19, A2 și A1. Ne dorim astfel să asigurăm un cadru prielnic pentru dezvoltarea unui sistem deosebit de unic al Centrului Național de Excelență în volei. Un sistem care își propune, pe lângă obținerea unor rezultate deosebite, să pregătească junioarele de astăzi pentru exigențele voleiului de înalt nivel”, a mai afirmat István Bokor.

(Redacția)

Post-ul Succes în deplasare pentru voleibalistele junioare de la CSU Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Succes în deplasare pentru voleibalistele junioare de la CSU Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button