Sport

Succes popicarelor în Liga Campionilor!

Singura echipă mureșeană care ține sus stindardul în competiții este campioana României la popice feminin Electromureș Romgaz Târgu Mureș. Desemnată în ultimii doi ani ca echipa județului în cadrul Galei Sportului Mureșean, echipa antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef susține sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 13.00 (ora locală, 14.00 ora României), partida retur pentru calificarea în „sferturile” Ligii Campionilor, cu formația germană SV Pöllwitz. În tur mureșencele au învins pe arena proprie cu 6-2 la puncte de meci, 3303-3204 la totalul popicelor doborâte și 14,5-9,5 la numărul de manșe câștigate, dar calificarea se joacă. Arena din localitatea germană este una propice unor rezultate de mare valoare, gazdele având avantaj din acest punct de vedere. Mureșencele pot obține calificarea pentru „sferturile” care ar urma să le dispute în 25 ianuarie și 15 februarie 2020 cu echipa maghiară ZTE-ZAEV TK Zalaegerszeg, în cazul în care obțin 3 puncte de meci (victorii între adversarele directe), cu un număr mai mare de manșe câștigate în cazul în care gazdele se impun tot cu 6-2, sau cu 2-4 la puncte de meci, dar un total general mai bun decât al germancelor, cel care ar aduce încă 2 puncte.

O singură modificare

Din lotul cu care va aborda echipa mureșeană jocul de sâmbătă lipsește o singură jucătoare. Nu a făcut deplasarea Miclos Katalin, ea având acasă un copil, astfel încât lotul deplasat cuprinde doar 7 jucătoare. Cinci dintre acestea au evoluat și în jocul tur, Miclos fiind înlocuită cu Ana Maria Poetașu, iar rezervă rămâne probabil Ábrám Monika. Celelalte cinci titulare sunt Duka Tilda, Sáfrány Anita, Maria Ciobanu, Seres Bernadett și Fekete Réka.

„Știm că arena lor este una pe care se obțin rezultate foarte mari, dar avem șansa noastră după rezultatul din tur. Acum ne putem dovedi valoarea și vom încerca să obținem calificarea. Totul va depinde de forma de moment a jucătoarelor, de puterea de concentrare”, ne spune antrenorul Orosz István.

Post-ul Succes popicarelor în Liga Campionilor! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Succes popicarelor în Liga Campionilor!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button