Sport

Tabără sportivă de vară la Borzont

În perioada 4-10 august, Borzont (Harghita) va găzdui tabăra sportivă de vară „Fun for Now, Skills for Life”, o tabără în care sportivii vor avea parte de o varietate de activități prin care își pot dezvolta abilitățile sportive şi pot învăța noi tehnici de joc de la antrenori experimentați.

Potrivit Gladius Lucky Dragons, odată cu sportivii se pot înscrie și cei mai buni prieteni ai lor sau frații, pentru a se bucura şi ei de atmosfera pozitivă din cadrul taberei.

Pentru înscrieri și informaţii suplimentare, puteți contacta reprezentanții Gladius Lucky Dragons la numerele de telefon: 0751.348.847 – Emil Ştețca, 0743.982.331 – Vlad Pora, sau pe e-mail la adresa: baschetgladiusluckydragons@gmail.com

În cadrul taberei, sportivii vor avea parte de jocui sportive și distractive, jocuri de societate indoor/outdoor, team-building și pregătire fizică, dar și de ștafete și concursuri.

(D.C.)

Post-ul Tabără sportivă de vară la Borzont apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tabără sportivă de vară la Borzont

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button