Sport

Testarea sportivilor și a antrenorilor, în atenția Federației Române de Dans Sportiv

Membrii Biroului Federal al Federației Române  de Dans Sportiv (FRDS) s-au reunit în cursul zilei de astăzi, 15 mai , în sedință online, prilej cu care au  adoptat următoarele hotărâri:

1. Federația Română  de Dans Sportiv (FRDS) va susține financiar testarea sportivilor și a antrenorilor care vor participa la acțiuni organizate de federație, atunci când testarea va fi impusă de autorități.
2. FRDS va organiza în acest an Campionatul Național de Clase, Campionatul Național de 10 Dansuri, Campionatul Național Sub 21 ani și Cupa României, în ultima parte a anului, respectând toate măsurile de siguranță obligatorii, dacă acest lucru va fi permis de cadrul legislativ și de evoluția pozitivă a combaterii noului coronavirus.
3. FRDS alocă un buget de 30.000 lei Comisiei de Mass-Media pentru realizarea unui clip profesionist de promovare a dansului sportiv.
De asemenea, se alocă suma de 2.000 lei / luna pentru plata serviciilor de administrare conturi oficiale de social media și creare de content pentru rețelele sociale în scopul promovării dansului sportiv.
4. Membrii BF au aprobat și grila de alocare către sportivii lotului național a bugetului destinat inițial organizării stagiilor de pregătire pentru lotul național din anul 2020.

Președintele Federației  Române de Dans Sportiv (FRDS) este reghineanul Vasile Ghiorghe Gliga , care deține și funcția de vicepreşedinte responsabil de marketing al Federaţiei Mondiale de Dans Sportiv.

Post-ul Testarea sportivilor și a antrenorilor, în atenția Federației Române de Dans Sportiv apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Testarea sportivilor și a antrenorilor, în atenția Federației Române de Dans Sportiv

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button