Sport

„Triplă” pentru juniorii LPS

Echipele de handbal masculin ale Liceului cu Program Sportiv „Szasz Adalbert” din Târgu Mureș au înregistrat victorii pe linie în etapa care s-a disputat la sfârșitul săptămânii. Seria jocurilor au deschis-o juniorii III, cu o victorie pe teren propriu, 44-20 (21-9) cu CSȘ Sibiu. Cu două etape rămase de disputat din faza grupelor, târgumureșenii ocupă locul secund în seria E, cu 7 victorii și o înfrângere, la egalitate de puncte cu ACS Transilvania Brașov, dar vor avea jocuri extrem de dificile în ultimele două etape. În penultima vor efectua deplasarea tocmai la brașoveni, pe care i-au învins în prima întâlnire cu 32-30 și vor încheia pe teren propriu cu Szejke Odorheiu Secuiesc, echipa care îi urmează în clasament, cea care le-a administrat singura înfrângere. A doua echipă mureșeană din serie, CSȘ Sighișoara a cedat pe teren propriu, 25-32 cu formația harghiteană și se află pe locul 4, dar la mare distanță de cele trei fruntașe.

La juniori I, în seria B aceleași două echipe mureșene au aceeași situație, dar cu rolurile inversate. Aici sighișorenii se află în luptă pentru locul secund cu CSȘ Odorheiu Secuiesc, devansate clar de CSȘ Dinamo Brașov și urmate de LPS Târgu Mureș. Aici mai sunt de disputat trei etape, iar în etapa a XI-a ambele echipe mureșene au învins. Sighișorenii s-au impus pe teren propriu cu 46-35 în fața CSȘ Sibiu, iar LPS a obținut victoria în deplasare, 35-32 la Sporting Ghimbav.

 

Virtual câștigătoare la juniori II

Lucrurile stau total diferit la categoria juniorilor II. Aici jocurile din etapa a XII-a din seria E s-au disputat duminică, iar aceleași două echipe mureșene au poziții diametral opuse. În această etapă nu era posibil ca ambele să învingă, deoarece au avut joc direct, pe terenul târgumureșenilor (în foto). Echipa antrenoarei Alina Munteanu conduce detașat în clasament, cu 11 victorii din tot atâtea jocuri și este virtual câștigătoare a seriei, următoarea clasată, Sporting Ghimbav având deja două înfrângeri și un rezultat de egalitate. De cealaltă parte, sighișorenii ocupă penultimul loc, cu doar 2 victorii. Întâlnirea directă a fost una de memorat, cu un record de goluri, peste 100. LPS a învins cu un neverosimil 63-40, cu 37-22 la pauză (!). Gazdele s-au desprins din start la 7-8 goluri, dar au slăbit ritmul și înainte de pauză sighișorenii s-au apropiat până la 4 goluri, chiar cu șanse de a reduce și mai mult handicapul. La reluare târgumureșenii au forțat din nou desprinderea, au și reușit acest lucru, dar trebuie remarcat faptul că ambele echipe au jucat practic doar pe faza de atac, dovada fiind numărul de goluri, înscrise, cu jucători ai gazdelor care și-au permis numeroase artificii tehnice și combinații de efect.

Post-ul „Triplă” pentru juniorii LPS apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Triplă” pentru juniorii LPS

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button