„Turul Circuitelor” la automobilism

turul circuitelor la automobilism

Prima ediție a raliului de regularitate „Turul Circuitelor” se va desfășura sâmbătă, 12 octombrie, în jurul capitalei României.
„Turul Circuitelor 2019” va include pe traseu cele trei circuite din jurul Bucureștiului: Amckart – Tunari, Motorpark – Adâncata și ATA – Crevedia.
Pe etapele de legatură între aceste trei circuite se vor efectua probe speciale – adică Teste de Regularitate – bazate pe viteza medie cu multiple cronometrări intermediare.
Numărul maxim de participanți va fi de 75, ei urmând a fi împărțiți pe categoriile Classic (vehicule fabricate până în anul 1989) și YoungTimer (mașinile fabricate după 1989).
Prima mașină va lua startul la ora 08:30, pe circuitul Amckart Tunari, unde se va derula cel dintâi Test de Regularitate. Apoi, concurenții se vor îndrepta către Adâncata, la Motorpark România, unde vor ajunge începând cu ora 10:30, dar nu înainte a parcurge Teste de Regularitate stradale pe traseul respectiv.
După parcurgerea primei probei pe cel de al doilea circuit și o pauză de cafea mașinile se vor îndrepta către Academia „Titi Aur”, prima mașină fiind așteptată acolo la ora 13:30, după ce va fi parcurs pe traseu alte Teste de Regularitate cu multiple cronometrari intermediare.
Ultimul Test de Regularitate se va efectua pe circuitul ATA – Crevedia, care deja capătă o tradiție în domeniu. Participanții vor avea timp să servească o masă în așteptarea rezultatelor, ceremonia de premiere fiind prevăzută la ora 16:30.
„Va fi un eveniment de referință, alternând momentele de adrenalină cu cele de relaxare. Suntem convinși că pasionații vor îmbrățișa „Turul Circuitelor” încă de la prima ediție” – a declarat Georgios Ladopoulos, liderul echipei de organizare a evenimentului sportiv.

Septimiu Cioloboc

The post „Turul Circuitelor” la automobilism appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: „Turul Circuitelor” la automobilism

Credit autor: Corina Muntean.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.