Sport

Ultimul „hop” al baschetbaliștilor

În prima partidă din cadrul ultimei faze a ediției din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin, CSM Târgu-Mureș s-a impus sâmbătă seara în Sala Sporturilor din Mediaș, 85-60 (20-20, 20-13, 17-14, 28-13) cu formația locală CSM. Partida a contat pentru desemnarea ocupantelor locurilor 11-12 și se dispută după sistemul cel mai bun din trei întâlniri, mureșenii luând o importantă opțiune pentru a încheia conturile după al doilea meci. Acesta va avea loc marți, 21 mai, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș.

Partrida de la Mediaș a fost tratată de cele două echipe pe măsura mizei pe care o reprezintă acest duel. După o primă repriză echilibrată, cu un sfert în care mureșenii s-au aflat aproape în permanență la conducere, în a doua jumătate a sfertului secund au accelerat puțin și la pauza mare s-au desprins la 7 puncte. La reluare aspectul jocului nu s-a schimbat și echipa antrenorului George Trif a mai adăugat alte 3 puncte la avantaj. Acesta a fost majorat în ultimul act, dar diferența nu are vreo importanță. În aceste întâlniri contează doar victoria, astfel încât mureșenii sunt nevoiți să obțină marți victoria dacă vor să evite o nouă deplasare la Mediaș și să intre în vacanță.

Principalul marcator al echipei mureșene a fost căpitanul Sánta Szabolcs, cu 20 puncte, urmat de Engi Rosenfeld Dávid, care a înscris 15 puncte, cu 5 reușite de 3 puncte. Ernests Kalve (1×3) și Bölöni Tamás (2) au reușit câte 12 puncte, Vladislav Șolopa 9, Alin Borșa 7, Daniel Ștețca 6 (1) și Kilyén Örs 4.

De la gazde cele mai multe puncte le-au înscris Titus Nicoară și Stefan Sajin, ambii cu 16.

Post-ul Ultimul „hop” al baschetbaliștilor apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ultimul „hop” al baschetbaliștilor

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button