Sport

Un 13 norocos, în medalii, pentru karateka Tiger Budo

Majoritatea sportivilor de la Clubul Tiger Budo din Târgu Mureș care au participat la competiția de karate kyokushin „International Romanian Cup”, găzduită de Sala Sporturilor din Sibiu au reușit să urce pe podiumul de premiere. La întreceri au luat parte 370 de sportivi, de la 43 de cluburi, din 13 țări, clubul târgumureșean fiind prezent cu un număr de 14 karateka, de la categoriile de sub 12 ani până la Masters.

Întrecerea a fost considerată un foarte ultil test pentru partricipanți de către antrenorul clubului Tiger Budo, Sensei Traian Dumbrăvean (4 Dan).

„Competiția a fost una foarte utilă pentru cei participanți, în primul rând pentru că a acoperit toate categoriile de vârstă. Prin urmare, a dat posibilitatea mult mai multor sportivi, chiar și celor trecuți de vârsta de 40 de ani să concureze. A fost totodată un bun prilej pentru cei care participă în acest sezon la diverse competiții internaționale sau europene, unde pot să-și verifice nivelul de pregătire, dat fiind faptul că au avut ocazia de a întâlni și concurenți din alte țări”, a fost părearea acestuia.

Bilanțul total al sportivilor mureșeni a fost de 13 medalii, dintre care 4 locuri I, 3 locuri II și 6 locuri III, la care s-au adăugat alte patru clasări în vecinătatea podiumului. Rezultatele acestora au fost:

Radu Ilieș (U 12 ani) – locul II la kumite, Darius Sălăgean (U 14) – locul V la kumite, Tudor Cerghizan (U 16) – locul V la kumite, Horváth Eduard (U 16) – locul I la kumite, Andreea Ungur (U 16) – locul III la kumite și locul V la kata, Ovidiu Mașca (Seniori) – locul III la kata, Alina Bogdan (Masters) – locul I la kumite și locul I la kata, Larisa Cordoș (U 12) – locul III la kumite, Gabriela Badiu (Masters)-locul I la kumite și locul III la kata, Luminița Țintă (Masters) – locul II la kata, Fábián István (Masters) – locul III la kumite, Camelia Ștefan (Masters) – locul II la kumite și locul III la kata, Tudor Barnea (U 16) – locul V la kumite.

Post-ul Un 13 norocos, în medalii, pentru karateka Tiger Budo apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Un 13 norocos, în medalii, pentru karateka Tiger Budo

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button